Top
Fietsaccessoires voor een fietstocht met Pasen - Blog Internet Bikes
fade
4709
post-template-default,single,single-post,postid-4709,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Fietsaccessoires voor een fietstocht met Pasen

fietsen met pasen

Fietsaccessoires voor een fietstocht met Pasen

In het voorjaar is de natuur op zijn mooist. De bloemen staan net in bloei, de vogels kwetteren weer vrolijk en de eerste lammetjes rennen door het gras. Dus als iedereen heeft gesmuld van het paasontbijt is het tijd om de fiets te pakken en erop uit te trekken met het hele gezin. Met deze fietsaccessoires kun je zorgeloos genieten van een paselijke fietstocht.

 

Fietsendrager

Fietsen in de buurt is leuk, maar een nieuw stukje Nederland ontdekken is nog leuker. Met een fietsendrager neem je de fietsen eenvoudig mee achterop of bovenop de auto. Heb je geen trekhaak op de auto? Ook dan kan je de fietsen meenemen op een fietsdrager. Bijvoorbeeld op een fietsendrager voor op de achterklep of op een dakdrager.

 

Fietstassen

Maak tussendoor een stop voor een lekkere picknick. In een fietstas neem je alle spullen mee voor een heerlijke paaslunch in de natuur. In een dubbele fietstas past een kleed, broodjes, drinken, beleg en servies. Zit je nog vol van het paasontbijt en sla je de lunch even over? In een pakaftas neem je ook ander spullen mee, zoals een extra jas.

 

Regenkleding

De meteorologen voorspellen wisselvallig weer met Pasen. Wolkenvelden, de zon en enkele regenbuien wisselen elkaar af. Neem daarom een regenpak mee in een fietstas. Als het regent heb je dan alle spullen direct bij de hand en raakt je kleding niet nat.

 

Bron: KNMI

 

Reparatieset

Met een reparatieset ben je op alles voorbereid. Bijvoorbeeld wanneer je een lekke band hebt of de ketting er af is gelopen. Stop het reparatiesetje in een zadeltas of stuurtas, zodat je het altijd bij de hand hebt.

 

Fietscomputer of navigatie

Wil je weten of je alle paaseieren er al af hebt gefietst? Met een fietscomputer meet je onder andere de gefietste afstand, snelheid, tijd en verbruikte calorieën. Zo houd je precies bij hoe de fietsrit verloopt. Fiets je door onbekend gebied? Een fietsnavigatie leid je door de fietsroute zonder te verdwalen. Handig wanneer je in veel in het buitenland fietst of kiest voor een route zonder fietsknooppunten.

 

Fietszitje

Trek je erop uit met kleine kinderen? Voor de korte beentjes is een lange fietstocht misschien nog iets te zwaar, maar in een fietszitje genieten ze net zo veel van de natuur als jij. Ondertussen kunnen jullie kletsen en samen genieten van de natuur. Wil je weten welk fietszitje het beste is voor je kind? Lees meer over alle ins en outs van het fietszitje.

 

Ondanks dat er wisselvallig weer is voorspeld is Pasen ook dit jaar de perfecte gelegenheid om erop uit te trekken op de fiets. Fiets van restaurant naar restaurant tussen de buien door en geniet daar van een warme kop koffie of een lekkere lunch.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.