Top
FastRider deals: kwaliteit fietsaccessoires voor een kleine prijs!
fade
4555
post-template-default,single,single-post,postid-4555,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

FastRider deals: kwaliteit fietsaccessoires voor een kleine prijs

FastRider deals

FastRider deals: kwaliteit fietsaccessoires voor een kleine prijs

FastRider is al sinds 1966 een toonaangevend merk op het gebied van fietsaccessoires. Al 50 jaar produceren zij fietstassen, fietsmanden en fiets- en regenkleding van de beste kwaliteit. Internet-Bikes heeft nu waanzinnige FastRider deals die je absoluut niet mag missen. En om je een eindje op weg te helpen lichten we de mooiste producten voor je uit.

 

FastRider

FastRider maakt innovatieve fietsaccessoires voor alle soorten fietsen. Deze fietsaccessoires zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een trendy en eigentijds design. Met de fietstassen vervoer je heel makkelijk spullen op de fiets en geef je jouw fiets tegelijkertijd een flinke upgrade. FastRider streeft ernaar om het iedereen zo comfortabel mogelijk te maken op de fiets. Daarom blijven ze hun producten innoveren, zodat jij comfortabel en veilig van A naar B fietst.

 

FastRider dubbele fietstassen

De dubbele fietstassen van FastRider monteer je eenvoudig op de bagagedrager. Dankzij het open middenpaneel kun je de snelbinders gewoon blijven gebruiken, waardoor je nog meer bagage meeneemt. De stevige materialen zorgen ervoor dat je jouw spullen altijd veilig meeneemt op de fiets.

 

 

Fastrider pakaftassen

Naast dubbele fietstassen maakt FastRider ook handige enkele fietstassen. Door het innovatieve bevestigingssysteem haal je de tas zonder moeite van de bagagedrager af en maak je hem er ook weer eenvoudig aan vast. De pakaftassen hebben een trendy design en worden ook gemaakt als shopper en als office bag.

 

 

Benieuwd welke fietstas het beste bij je past? Lees dan hier hoe je de perfecte fietstas kiest.

Geen berichten

Plaats een bericht

© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.