Top
5 Kerstcadeau tips waarmee je iedere sportieveling blij maakt!
fade
4442
post-template-default,single,single-post,postid-4442,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

5 kerstcadeautips voor fietsliefhebbers

kerstcadeau tips

5 kerstcadeautips voor fietsliefhebbers

Zoek jij dit jaar een kerstcadeau voor een fietsliefhebber, maar heb je geen idee wat je moet geven? Met deze cadeautips voor de doorgewinterde fietser leg jij het perfecte cadeau onder de boom. Vind hier de mooiste kerstcadeaus voor een groot of klein budget.

 

Fietskleding

Koop dit jaar geen kerstsokken, maar fietssokken; lekker warm tijdens een winterse rit. Heb je dan nog ruimte over in het budget? Maak de fietsoutfit af met een comfortabele fietsbroek, fietsshirt en een paar warme fietshandschoenen. Een extra fietsoutfit is altijd handig en je maakt er iedere fanatieke fietser blij mee. Wil je zeker weten dat je het juiste koopt? Lees dan ook: meer tips over winterwielerkleding.

 

Fietscomputers

Een fietscomputer is een ideaal cadeau wanneer je een klein budget hebt, maar ook wanneer het budget wat ruimer is. Een simpele fietscomputer die de afstand en snelheid meet heb je al vanaf €7,95. Heb je een wat ruimer budget? Kies dan voor een geavanceerde fietscomputer die naast de afstand en tijd ook de hartslag en het hoogteverschil meet. Hier maak je iedere wielrenner of mountainbiker blij mee.

 

Onderhoud

Elke fietsfanaat weet dat je een fiets goed moet onderhouden om optimaal te kunnen presteren. Stel daarom een leuk onderhoudspakket samen met daarin reinigingsmiddel, smeerolie en materialen voor het rem- en kettingonderhoud.

 

Verlichting en veiligheid

Een rondje fietsen na het kerstdiner? In de winter is het vroeg donker, daarom is het belangrijk dat je opvalt voor andere weggebruikers. Een verlichtingsset en een veiligheidsvestje met reflectie is dus een perfect kerstcadeau.

 

Fietstassen

Zoek je een kerstcadeau voor een fietser die houdt van lange fietstochten door de natuur? Leg dan een fietstas onder de boom. In een dubbele of enkele fietstas neem je eenvoudig alle spullen mee voor een uitgebreide picknick in de natuur. Een stuurtas is ideaal om een flesje drinken en boterhammen voor onderweg in mee te nemen en in een zadeltas neem je eenvoudig een kleine reparatiekit mee.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.