Top
SmarTrike: de driewieler die met ze meegroeit - Nu met extra voordeel
fade
4800
post-template-default,single,single-post,postid-4800,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SmarTrike: een driewieler die met ze meegroeit

smartrike

SmarTrike: een driewieler die met ze meegroeit

Een driewieler is voor kinderen de ideale voorbereiding op het leren fietsen. Door de drie wielen hebben ze meer balans en leren ze op een veilige en vertrouwde manier trappen en sturen. En hoe vroeger je hier mee begint, hoe makkelijker ze op latere leeftijd leren fietsen. SmarTrike heeft daarom unieke driewielers ontwikkeld die vanaf de geboorte van het kind meegroeien tot ze drie jaar oud zijn. Een smarTrike is namelijk een kinderwagen en driewieler in één. Ideaal toch?

 

smarTrike

Het merk smarTrike heeft de driewieler steeds verder ontwikkeld en innovatiever gemaakt. Het systeem werkt heel eenvoudige en past zich met een paar simpele handeling aan, aan de leeftijd van jouw kind. Doordat de producten zo uniek en goed ontwikkeld zijn, heeft smarTrike al verschillende awards in ontvangst mogen nemen. Waaronder de toonaangevende Red Dot award voor het beste product design.

 

Van kinderwagen naar driewieler

SmarTrike heeft haar driewielers ontworpen aan de hand van verschillende fases. Deze fases staan gelijk aan de ontwikkeling en leeftijd van het kind. In de eerste fase duw jij als ouder de driewieler vooruit, terwijl jouw kind de wereld ontdekt vanuit zijn stoeltje met extra rugleuning en veiligheidsgordels. De trappers zet je vast en de extra voetensteuntjes klap je uit. De duwstand met Touch Steering technologie zorgt ervoor dat de driewieler comfortabel stuurt. Wanneer jouw kind zelfstandig kan zitten, neem je de extra rugleuning weg. Dit is fase twee. Bij fase drie neem je ook de armleuningen en voetensteuntjes weg. Nu kan jouw kind meesturen en trappen. In de laatste fase neem je de duwstang af en fietst jouw kind zelfstandig op de driewieler.

 

 

Comfort voor ouder en kind

Omdat jij als ouder in de eerste fases de driewieler bestuurt, moet een smarTrike net zo comfortabel voor de ouder als voor het kind zijn. Hiervoor heeft smarTrike ze de Touch-Steering technologie ontwikkeld. Het zwenkbare wieltje aan de voorkant draait 360 graden en het handvat van de duwstang heeft een ergonomische greep. Hierdoor stuur je de driewieler met een kleine beweging bij. Wanneer jouw kind zelfstandig op de driewieler rijdt, zet je het zwenkwieltje met één klik vast en racet jouw kleine scheurmonster net zo soepel rond.

 

Veiligheid

Naast het comfort heeft smarTrike de veiligheid van de driewielers ook steeds verder ontwikkeld. Kinderen zitten stevig in het stoeltje vast dankzij de veiligheidsgordel en extra rug- en armleuningen geven extra ondersteuning aan de allerjongste. Omdat jonge kinderen niet te lang aan de zon blootgesteld mogen worden, zijn de driewielers uitgerust met een UV-werend zonnescherm.

 

Kortom, een smarTrike driewieler laat kinderen op een veilige en comfortabele manier de wereld ontdekken. Bestel deze unieke driewieler nu extra voordelig bij Internet-Bikes.

Geen berichten

Plaats een bericht

© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.