Top
Sterk merk uitgelicht: Motip - Blog Internet Bikes
fade
5103
post-template-default,single,single-post,postid-5103,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Sterk merk uitgelicht: Motip

motip

Sterk merk uitgelicht: Motip

Door regelmatig onderhoud blijft je fiets soepel rijden. Je stalen ros behandel je natuurlijk het liefst met de beste producten. Zo weet je zeker dat hij goed beschermd is tegen vuil, vlekken en krassen. Motip is een gerenommeerd merk dat producten maakt speciaal voor het onderhoud van je fiets. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies welke verzorging jouw tweewieler nodig heeft.

 

Motip

Speciaal voor fietsen heeft Motip de Cycling-lijn ontwikkeld. De producten zijn van hoge kwaliteit dankzij een nauwe samenwerking met de monteurs van professionele wielerploegen. De sprays reinigen de onderdelen krachtig en geven een langdurige bescherming. De spuitbussen zijn makkelijk hanteerbaar waardoor je producten van Motip eenvoudig zelf aanbrengt op je fiets.

 

Motip remmenreiniger

In het drukke verkeer is het belangrijk dat je direct stilstaat als je remt. Vuil zorgt ervoor dat je remmen minder goed werken. Maak ze daarom regelmatig schoon met remmenreiniger. De remmenreiniger van Motip verwijdert het vuil krachtig, is niet bijtend en laat geen resten achter.

 

Motip siliconenspray

Piepen of kraken de kunststof onderdelen van je fiets? De Motip siliconenspray smeert en beschermt de kunststof en gelakte onderdelen. De spray is waterafstotend, verdringt vocht, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Spuit het product in een dunne laag op het spatbord, voorvork, frame, slot, de standaard, zijwielen of elektrische contact en laat het één minuut intrekken. Piepen en kraken is daarna verledentijd.

 

Motip kettingreiniger

Wanneer er vuil tussen je ketting zit en deze niet voldoende is gesmeerd, trapt je fiets zwaar. Maak je ketting één tot twee keer per jaar schoon met Motip kettingreiniger. Deze krachtige reiniger dringt diep door in de schakels en tandwielen voor een perfecte reiniging. Smeer de ketting daarna in met kettingspray, zodat hij weer soepel over de tandwielen loopt.

 

Motip kruipolie

Vastgeroeste moeren en bouten maak je in een handomdraai los met kruipolie. Tevens beschermt de spray tegen het opnieuw verroesten en is het vochtafstotend.

 

Motip PTFE-spray

Met de PTFE-spray smeer je alle draaiende en bewegende onderdelen. Denk hierbij aan de derailleur, rem- en versnellingskabel, rem- en versnellingshendel en de tandwielen. Ook beschermt deze spray de onderdelen tegen weersinvloeden en zwakke basen.

 

Met de producten van Motip reinig en bescherm je de onderdelen van je fiets. Een aanrader voor ieder die lang van zijn fiets wil genieten.

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.