Top
Deze Vaderdag cadeaus willen alle vaders hebben - Top 10
fade
4798
post-template-default,single,single-post,postid-4798,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Deze cadeaus willen alle fietsende vaders hebben

Vaderdag 2017

Deze cadeaus willen alle fietsende vaders hebben

Het is weer bijna Vaderdag en betekent dat alle lieve, stoere, sterke, grappige en sportieve vaders weer in het zonnetje gezet mogen worden. Heb jij een vader die graag op de fiets springt? Dan heeft Internet-Bikes de leukste cadeaus op een rijtje gezet waarmee je jouw vader op Vaderdag extra verwent.

 

1. Fietskleding voor Vaderdag

Nu het wielerseizoen in volle gang is, komt een extra setje fietskleding altijd van pas. Met een nieuw fietsshirt en een nieuwe fietsbroek racet jouw vader weer pijlsnel over de weg.

 

2. Fietsbril tegen de zon

Fietsen in de zon, daar word je lekker bruin van. Maar de zon die fel in je ogen schijnt is een stuk minder prettig. Een fietsbril zorgt ervoor dat jouw vader tijdens de fietsrit geen last heeft van de zon en altijd goed zicht heeft op de weg.

 

3. Fietsschoenen voor een snelle rit

Iedere vader wordt blij van een paar nieuwe fietsschoenen. Een goede fietsschoen zorgt dat hij comfortabel op de fiets zit en nog meer kracht op de pedalen kan zetten. En hoe meer kracht hij kan zetten, hoe sneller hij fietst en hoe sneller hij thuis is om met jou te stoeien en spelen.

 

4. Een fitte vader dankzij een fietscomputer

Jouw vader is natuurlijk de allerbeste, maar met een fietscomputer kan hij dat ook bewijzen. Een fietscomputer houdt namelijk precies bij hoe snel, ver en lang hij heeft gefietst. Ook meet hij hoeveel calorieën hij tijdens de fietsrit heeft verbruikt. Zo weet je niet alleen zeker dat jouw vader de allerbeste is, maar ook de aller fitste.

 

5. Setje fietsgereedschap voor handige vaders

Pech onderweg? Dat kan de beste fietser overkomen. Gelukkig zijn de meeste vaders heel handig en kunnen ze (bijna) alles repareren. Heb jij een handige vader? Dan is een setje fietsgereedschap het perfecte cadeau voor Vaderdag.

 

6. Een stijlvolle fietstas

Fietst jouw vader niet alleen in zijn vrije tijd, maar pakt hij ook de fiets als hij naar het werk of de sportschool gaat? Dan is een stijlvolle fietstas een ideaal cadeau. Hier kan hij al zijn spullen veilig in vervoeren en opbergen.

 

7. Overal fietsen dankzij de fietsendrager 

Trekken jullie er graag met het hele gezin op uit met de fiets? Op een fietsendrager vervoer je op een veilige manier alle fietsen. Zo kunnen jullie overal in Nederland of tijdens de vakantie genieten van een fijne fietstocht.

 

8. Een bidon voor onderweg

Een lange fietsrit maakt je dorstig. Het is belangrijk dat je onderweg goed blijft drinken om uitdroging te voorkomen. Geef jouw vader daarom een bidon cadeau waarin hij water of een sportdrankje kan doen voor onderweg.

 

9. Een hartslagmeter voor de fanatieke vaders

Een hartslagmeter meet net als een fietscomputer de tijd en afstand, maar ook de hartslag. Hierdoor kan je nog beter in de gaten houden of je in het juiste tempo fietst en daardoor alles uit de training haalt. Ideaal voor de fanatieke sporters.

 

Met een cadeau uit van Vaderdag tips weet je zeker dat je jouw vader super blij maakt. Bestel het cadeau op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag!

Geen berichten

Plaats een bericht

© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.